Met een modern machinepark
zijn wij in staat een
breed scala aan onderdelen
te produceren.

Machines

Met twee vijf-assige freesmachines, twee vierassers, vijf machines met verticaal bewerkingscentrum, een met horizontaalbewerkingscentrum én diverse robots beschikt Van Riet Metaalbewerking over een modern machinepark om een breed scala aan machineonderdelen te produceren. Daarnaast kunnen wij met de Mitutoyo Crysta-Apex S, een gloednieuwe meetmachine, precisie en kwaliteit garanderen voor producten tot 2000mm bij 600mm.

Naast een modern machinepark, heeft Van Riet Metaalbewerking ook de beschikking over een team deskundige werknemers die goed met deze machines over weg kunnen.

Producten

Van Riet Metaalbewerking produceert machineonderdelen in  alle gangbare staalsoorten en non-ferrometalen.Of het nu een enkelstuk, prototype of volledige serie is, elk product wordt met grote aandacht en nauwkeurigheid tot op enkele microns gemaakt. 

Wij werken voor bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn wij momenteel actief voor bedrijven in onder andere de beveiligingsindustrie, machinebouw, halfgeleiderindustrie, medische sector en verpakkingsindustrie. 

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Van Riet Metaalbewerking staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Elk onderdeel is maatwerk. Graag kijken we samen met u hoe we u kunnen helpen.
Neem contact op