Wij bouwen momenteel een nieuwe site

Bij Van Riet Metaalbewerking fabriceren wij fijnmechanische machineonderdelen in alle gangbare staalsoorten en non-ferrometalen. We maken zowel enkelstuks en prototypes, als complete series. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf. Heeft u interesse in aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u dan gerust contact met ons op.

Kwaliteit

Bij Van Riet Metaalbewerking staat kwaliteit hoog in het vaandel. Elk product is nauwkeurig afgewerkt en kwaliteitscontrole behoort tot onze standaard procedure. Of het nu een enkelstuk, prototype of volledige serie is, elk product wordt met grote aandacht en nauwkeurigheid tot op 0,05 mm gemaakt. Daarnaast wordt al ons materiaal geleverd door bekende leveranciers voor wie kwaliteit ook belangrijk is.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak. Bij Van Riet Metaalbewerking weet u waar u aan toe bent. De kracht van Van Riet Metaalbewerking schuilt dan ook in de combinatie van goed opgeleid en ervaren personeel, een modern machinepark en een flexibele organisatie. Onze kwaliteitsmedewerker zorgt er elke dag weer voor dat ons kwaliteitsbeleid volledig wordt nageleefd, zodat elk product perfect de deur uit gaat. 

Flexibiliteit: snelle levertijden

Wij houden van korte lijnen, snelle beslissingen en een klantgerichte instelling. Naast een modern machinepark, heeft Van Riet Metaalbewerking ook de beschikking over een team deskundige en gemotiveerde werknemers die stuk voor stuk van aanpakken houden. Hierdoor zijn wij in staat om opdrachten op korte termijn te realiseren. Door onze mentaliteit en flexibiliteit zijn we altijd bereid een stap extra te zetten en met u mee te denken.